HVG Állásbörze 2017 ősz

Így telt az őszi HVG Állásbörze (2017) – képgaléria és videó

Múlt héten tartották az őszi HVG Állásbörzét, én pedig kilátogattam és forgattam nektek egy videós anyagot, kedvet csinálva annak is, aki eddig még sosem vett részt hasonló rendezvényen (tavasszal lesz lehetősége rá). Cégek képviselőit és álláskeresőt is megszólaltattam. De vajon mit keres itt egy robot?

A HVG Állásbörzéről általában:

A HVG Állásbörze Magyarország első intézményektől független állás- és képzési vására. A rendezvény és a szervezők célja, hogy egy helyen minden szinten támogassák az elsősorban felsőfokú képzettséggel rendelkezők karrierépítését, de egyre több céghez keresnek technikusi végzettséggel, illetve középfokú végzettséggel rendelkezőket is.

A minden évben kétszer megrendezett vásáron éppen ezért nemcsak állásajánlatokat kínáló cégekkel, hanem képzési lehetőségeket bemutató intézményekkel és vállalkozásokkal is találkozhatnak az érdeklődők, illetve számtalan hasznos szakmai program, előadás, tanácsadás és tréning segíti a (leendő) munkavállalókat tudásuk felmérésében, és az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb gyakorlatok megismerésében.

A két nap során a látogatók több, mint 190 kiállítóval találkozhatnak személyesen. A megjelenő cégek palettája rendkívül színes: az autóipartól az FMCG-szektorig, a kiskereskedelem résztvevőitől a bankokig, az informatikai vállalkozásoktól az SSC-kig képviseltetik magukat a munkaadók. A vállalatok munkatársai a hallgatók, a pályakezdők és a tapasztalt szakemberek kérdéseit egyaránt várják.

A HVG Állásbörzéről készített videómat itt tudjátok megtekinteni

A HVG Állásbörzéről készített képgalériát itt tudjátok megtekinteni

Az anyag bemutató jelleggel készült, a tartalom nem szponzorált.

Amennyiben napi szinten szeretnél képben lenni, csatlakozz a Karrierépítés sikeresen facebook csoporthoz.

A HVG Állásbörze Facebook oldalán pedig itt férhettek hozzá.

Somlyai-Sipos Szilvia
HR- és karrier – tanácsadó
Life & Business Coach
dolgozzmagadon.hu