Vélemények

Az én szakmám egyik alapköve a bizalom. Ezért nem is posztolom tele a weboldalamat azon cégek logóival, akikkel már együtt dolgoztam. Egyszerűen nem adom ki az ügyfeleimet. Nem tudom kiadni az ügyfeleimet. Ezt így tartom helyesnek. Kedves leveleket írtok nekem, szemezgettem belőlük. Hozzájárulással, de névtelenül azért 1-2 véleményt olvashattok az alábbiakban az ülésekről vagy rendezvényeimről:

„Jó volt visszatekinteni, hogy honnan indultam, hol vagyok most és vajon kell-e irányt váltanom a jövőben.”

„Nagyon sokat segítettél szerintem nekünk, remélem érezted tegnap este a hangulaton. 🙂 Beléptem a Facebook csoportba is.”

„Nagyon sokat tanultam, nem csak Tőled, hanem a többiek történeteiből is. Az évrendező linkjét egyébként ma az egész irodában körbeküldtem.”

„Már az első perctől biztonságban éreztem magam. Az volt az érzésem, hogy önmagamat adhatom, és bátran megfogalmazhatom a kérdéseimet. Nagyon oldott volt a hangulat, mindenkin érződött a nyitottság és a vágy a tanulásra.”

„Szuperül irányba állítottál és új lendületet adtál az álláskeresés/pályázás mizériájának, mind technikai mind lelki szempontból. Féltem, hogy mit fogsz szólni a CV-mhez,tök jó volt, hogy a pozitívumok kiemelésével kezdtél. Rengeteget segített egy belsős szakember szemével látni, hogy igenis vannak erősségeim. Köszönöm. 🙂 ”

„Szilvia,
Thank you for taking the time to share all of that great information with me. You simply blew my mind. You gave me valuable information not just about current trends and the job market in Budapest, but also about the interview process, important questions to ask, and salary negotiation. Your insight and advice have been extremely helpful, and your professionalism coupled with your positive attitude was like a breath of fresh air. I now have the information and tools I need to make an informed decision about the next chapter of my life. It was a pleasure speaking with you.”

„Örömmel írok a konzultációnkról. Hogy megérte-e? Mindenképpen. Hamar átláttad a helyzetemet, megértettél, és nem ítélkeztél. Próbáltad meglátni a jót, az értéket, amire a jövő építhető. A bogarat elültetted a fülemben. Örülök, hogy megismerhettelek, remélem találkozunk még.”

„Kedves Szilvi,
Örülök, hogy részt vehettem a találkozón. Jó volt hallani mások történeteit,tudni azt, hogy pályakezdőként mikre készülhetek fel, vagy mik fogadhatnak jövőbeli pályázásnál. Jó volt veled/veletek beszélgetni, sokat segítettél azzal, hogy irányt mutattál. Fogok majd még kérdéseket feltenni. 🙂 ”

„Szia Szilvi!
Nagyon-nagyon köszönöm a tegnapi találkozót, nagyon jól éreztem magam! A meglepitől pedig most sem térek magamhoz. 🙂 Szuper kis rendezvény volt a Coaching with coffee. 🙂 Bensőséges, oldott hangulatú délutánban volt veled részem, jó pár kérdésre választ kaptam. Nagyon jól esett, ahogy az önéletrajzban kiemelted a pozitívumokat, emellett azt is elmondtad, hogyan lehetne még profibb. Nagyon jó volt látni, hogy megérte rááldoznom az időt! Bár ide-oda ugráltunk a témák között – mert mindig ezer kérdésünk volt 🙂 – mégis összefogtad az estét. Kedves, empatikus embernek ismertelek meg, aki imádja a szakmáját. Nagyon köszönöm – és várom az újabb találkozót!”